Bielsa el dia de la seva presentació amb l'Uruguai
Bielsa el dia de la seva presentació amb l'Uruguai
futbol

No deixa ningú indiferent: els motius de Bielsa per no convocar ni Araujo ni Valverde

El nou seleccionador "charrúa", amb l'encàrrec de portar a terme el relleu generacional, revoluciona la seva primera llista

Redacció Esport3Actualitzat

La incorporació de Marcelo Bielsa com a nou seleccionador de l'Uruguai ha insuflat esperança al país sud-americà després d'un Mundial decebedor. El veterà tècnic de 67 anys té l'encàrrec de pilotar el rejoveniment del combinat "charrúa", una empresa gens senzilla quan es tracta de rellevar la generació dels Suárez, Cavani o Godín.

Per tot plegat, s'esperaven novetats en la seva convocatòria d'estrena de cara als amistosos d'aquest juny davant Nicaragua i Cuba. Ara bé, la realitat ha superat les expectatives: el Loco ha confeccionat una llista extensa de 31 futbolistes en què no hi son pesos pesants del vestidor com el madridista Valverde, recentment escollit capità, o el blaugrana Araujo. Tampoc hi són els noms del davanter del Liverpool Darwin Núñez o el central Coates.

A canvi, el carismàtic extècnic d'Athletic Club i Leeds, entre altres clubs, vol comprovar les evolucions de diversos dels internacionals que estan disputant el Mundial sub-20 a l'Argentina. Bielsa, geni i figura, estrena nova etapa i, com sempre, el planeta futbol n'està pendent.  

 

Anar al contingut