Mundial 2022

Les llàgrimes de Luis Suárez, trencat per l'eliminació de l'Uruguai del Mundial

Amb la victòria de l'Uruguai sobre Ghana no n'hi ha hagut prou per arribar a vuitens de final de Mundial

Redacció Esport3Actualitzat

Tot i guanyar el partit contra Ghana, els uruguaians s'han hagut d'acomiadar de la cita mundialista en quedar tercers a la fase de grups. La victòria de Corea del Sud davant Portugal els ha eliminat del Mundial de Qatar 2022.

L'eliminació ha estat una patacada terrible per als jugadors uruguaians que s'ha vist reflectida en la cara de desesperació de Luis Suárez, emocionat fins a les llàgrimes des del moment que ha sabut el gol de la victòria de Corea del Sud.

La cara de Luis Suárez a la banqueta era un poema que s'ha traslladat a la grada, on els aficionats ploraven desconsolats. Ha estat un adeu cruel a tota una generació de futbol "charrúa".

La desolació d'una seguidora de l'Uruguai en quedar eliminat el seu equip (EFE)

Les imatges de Luis Suárez, enfonsat i frustrat, han donat pas a la desesperació de tot l'equip "charrúa" amb el xiulet final, moment en què els uruguaians han protestat a l'àrbitre alemany Daniel Siebert dos possibles penals no assenyalats.

Els uruguaians han recriminat al col·legiat la seva actuació després de ser eliminats cruelment (EFE)

La "celeste" ha reclamat dos penals, un a Cavani i l'altre a Núñez. Al cap d'un segon, l'àrbitre ha recorregut al VAR, però no ha considerat que hi hagi hagut cap infracció.

ARXIVAT A:
Mundial Qatar 2022
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut