Benzema vestint la samarreta de la selecció de França (Reuters)
Futbol

Benzema respon a les crítiques del president francès, François Hollande: "Sóc aquí per jugar a futbol"

No fa ni dues setmanes que el davanter del Reial Madrid ha tornat a ser considerat "seleccionable" per la Federació Francesa

Actualitzat

Mentre el judici pel xantatge a Mathieu Valbuena per uns afers sexuals segueix el seu curs al seu ritme, el debat sobre el paper de Karim Benzema, esquitxat en el cas, amb la selecció francesa s'està accelerant en els darrers dies.

No fa ni dues setmanes que el president de la Federació Francesa de Futbol (FFF), Noël Le Graet, va considerar que el davanter del Reial Madrid tornava a ser "seleccionable" després de mesos exclòs del combinat nacional. Un gest de cara a afavorir una reconciliació si finalment es demostra que Benzema no és culpable de tot del que se l'ha acusat, com ja apunten fonts properes a la investigació.

Però les declaracions d'aquesta setmana del president de la República Francesa, François Hollande, han tornat a incendiar-ho tot quan va considerar que el davanter blanc "no era una exemple de moralitat" i va apuntar que ell i altres companys de la selecció "no tenen ni referències, ni valors i que han passat de ser uns nens maleducats a unes vedettes molt riques".

Aquestes paraules van provocar el rebuig frontal de companys d'equip de Benzema al Reial Madrid, com el també francès Raphael Varane o el mateix entrenador blanc, Zinedine Zidane, tota una icona en el futbol gal. Però el gran protagonista, que fins ara no havia badat boca, finalment ha sortit al pas de tot plegat: "Si no sóc un exemple, poden haver-hi altres persones que sí que ho siguin. Sóc aquí per jugar a futbol, faig que la gent s'ho passi bé i he estat ben educat pels meus pares", ha declarat Karim Benzema després del partit de Champions entre el Reial Madrid i el Legia de Varsòvia.

Anar al contingut