Bartomeu carrega contra els Mossos per les acusacions de desviar diners: "És fals"
Bartomeu en una imatge d'arxiu (Europa Press)
Barça

Bartomeu carrega contra els Mossos per les acusacions de desviar diners: "És fals"

Els Mossos assenyalen l'expresident blaugrana en el marc de la investigació del cas Barçagate

Redacció Esport3Actualitzat

L'expresident del Barça Josep Maria Bartomeu ha sortit al pas de les acusacions de desviar diners del Barça per a ús personal que s'han destapat aquesta mateixa setmana. Els Mossos d'Esquadra assenyalen l'expresident blaugrana en el marc de la investigació del cas Barçagate. En un comunicat oficial, Bartomeu assegura que "un cop més sense cap ordre judicial els Mossos fan afirmacions que no tenen res a veure amb la investigació ordenada per la jutgessa", en referència a la contractació de l'empresa Nicestream.

Bartomeu al·lega que no és la primera vegada que això passa i que en una altra ocasió un informe dels Mossos no va ser incorporat per la jutgessa a les actuacions, "fent una advertència expressa que se cenyissin a l'objecte de la investigació".

D'altra banda, assegura que els fets que narra l'informe són "falsejats amb la tècnica d'agafar frases aïllades i extreure conclusions absolutes".

Sobre Amalgama, una de les agències de comunicació que tenia contractat el Barça, que hauria contractat serveis puntualment per pagar a periodistes o empresaris, afirma que és un "relat farcit de falsedats". "És fals", certifica.

I sobre els periodistes que apareixen a l'informe: "En múltiples ocasions han estat crítics, exercint la seva llibertat d'expressió."

Finalment, Bartomeu al·lega que es tracta d'una investigació prospectiva "obertament prohibida" per l'ordenament jurídic i que busca capficar-se en "la vida personal i/o professional d'una persona no respectant l'objecte de procediment". 

ARXIVAT A:
Josep Maria Bartomeu
Anar al contingut