Bale es va lesionar amb Gal·les i podria passar-se 3 mesos sense jugar amb el Reial Madrid (Reuters)
Futbol

Bale, amb molèsties en un bessó i pendent de proves

Si Bale segueix de baixa per al partit del Reial Madrid contra el Granada de diumenge, acumularà tres mesos sense jugar amb la samarreta blanca

Redacció Esport3Actualitzat

El gal·lès Gareth Bale té molèsties en un bessó i tot apunta que serà baixa en el partit de Gal·les contra Bèlgica d'avui.

Bale serà sotmès a proves pels serveis mèdics del club. El gal·lès va tornar a jugar més de dos mesos després de fer-se un trencament als isquiotibials. I ho va fer amb la seva selecció tot i no tenir l'alta mèdica. Bale va disputar els primers 45 minuts de la golejada contra Bielorússia (5-1).

 

L'últim partit de Bale amb el Reial Madrid es remunta al 28 d'agost, en la victòria per 0-1 contra el Betis en un inici de temporada en què l'italià Carlo Ancelotti li va donar confiança i va apostar per ell en els tres primers matxs de la temporada.

Tot i això, després d'aquest nou contratemps i a l'espera de les proves de dimecres, Bale podria ser baixa, almenys, per al partit de diumenge contra el Granada (16.15) i acumular tres mesos sense jugar amb la samarreta del Reial Madrid.

ARXIVAT A:
Mundial Rússia 2018
Anar al contingut