Sertaç Sanli, substituït en un partit amb el Barça (EFE)
Sertaç Sanli, substituït en un partit amb el Barça (EFE)
bàsquet

Assalten el blaugrana Sanli, en ple centre de Barcelona, i li roben un rellotge de 25.000 euros

Els fets van passar la matinada de dissabte a diumenge, al passeig de Gràcia

Redacció Esport3Actualitzat

Ensurt dels grossos el que es va endur el pivot del Barça Sertac Sanli, aquest cap de setmana a la nit. Dos lladres que anaven en moto van assaltar el blaugrana, en ple passeig de Gràcia, i li van arrencar el rellotge valorat en 25.000 euros. El jugador de 2,13 metres, que acaba contracte amb el club blaugrana a final de temporada, va sortir-ne il·lès. Ara, com explica El Español, la policia està analitzant les càmeres de seguretat de la zona per trobar alguna pista dels delinqüents.

El cas recorda, i molt, el que va viure Lewandowski, tot just aterrar a Barcelona. En aquella ocasió, els fets van passar a la mateixa ciutat esportiva Joan Gamper. El polonès sortia d'entrenar-se i estava atenent un grup d'aficionats quan un individu li va obrir la porta del copilot i li va estirar el rellotge, valorat en 70.000 euros. Els Mossos van poder detenir al cap d'unes hores els lladres i recuperar el rellotge.

A Dimitrov, també el rellotge; a Vettel, la motxilla

El tenista Grigor Dimitrov també va ser objecte d'un robatori amb violència a Barcelona, l'abril passat coincidint amb la disputa del Trofeu Godó. Dues persones que anaven en moto van assaltar el cotxe del búlgar, mentre circulava per l'avinguda Sarrià, i se li van endur un rellotge de 70.000 euros.

Fa un any, no va ser el rellotge però sí la motxilla el que li van sostreure també al passeig de Gràcia a l'expilot d'F1 Sebastian Vettel, un incident que va desembocar en una persecució en patinet del quatre vegades campió del món.

Anar al contingut