Arón Canet
Arón Canet s'avança a la resta del grup en els últims metres, a Assen (EFE)
Motor

Arón Canet aconsegueix la segona victòria de l'any en el Gran Premi d'Holanda de Moto3

El pilot de Corbera s'ha imposat en la línia d'arribada a Fenati i McPhee després d'una última volta trepidant en què nou pilots han tingut opcions

Actualitzat

Arón Canet ha aconseguit la seva segona victòria de la temporada en imposar-se per tot just 35 mil·lèsimes de segon sobre l'italià Romano Fenati en el Gran Premi d'Holanda de Moto3 que s'ha disputat aquest diumenge al circuit d'Assen. El pilot de Corbera ha pujat fins a la segona plaça del campionat, en detriment del mateix Fenati, i es situa a 30 punts del líder, que continua sent Joan Mir, malgrat una discreta novena posició.

Niccolo Antonelli ha estat la primera baixa de la cursa a causa d'una mal d'esquena, derivat d'una caiguda en els entrenaments, que no li ha permès presentar-se a la sortida.

Jorge Martín, autor del millor temps en els entrenaments, ha arrencat com un autèntic coet, ha evitat que Nakarin Atiratphuvapat se li colés al final de recta i ha passat a liderar imprimint un ritme fort. Mir, sabedor que el madrileny tenia forces i arguments per intentar escapar-se des del principi , ha intentat enganxar-s'hi al costat de Bo Bendsneyder. Al darrere, Fenati ha remuntat des de la cinquena fila i s'ha situat quart en el grup capdavanter. Fabio di Giannantonio i Enea Bastianini han quedar descartats de la lluita en veure's involucrats en una caiguda que els ha deixat sense opcions de guanyar.

En la cinquena volta, Martín s'ha passat de frenada per evitar una caiguda i ha tornat a la cua del grup. Fenati ha passat al davant i ha començat a fer voltes ràpides, rivalitzant amb Bendsneyder. Després d'una sortida defectuosa, Canet ha començat a remuntar en aquesta fase, fins que s'ha afegit al grupet i a la competència. Han seguit una sèrie de voltes espectaculars en les quals tos els pilots s'han fet i retornat avançaments. En un d'ells, Martín s'ha tocat amb Marcos Ramírez i ha tornat a sortir de pista, amb la qual cosa ha quedat pràcticament descartat.

L'última volta s'ha convertit en un autèntic "estira i arronsa" entre tots els integrants del grup i en arribar a la variant de meta Canet ha aconseguit la millor posició al davant de Fenati i McPhee. Martín s'ha hagut de conformar amb la quarta plaça, amb Ramírez, que havia sortit 23è, en una meritòria sisena posició.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut