Scott Redding al Circuit d'Assen
Scott Redding al Circuit d'Assen
Motociclisme

Scott Redding lidera una tercera sessió d'entrenaments del GP d'Holanda que la pluja ha convertit en intranscendent

La pluja ha evitat que els pilots milloressin els seus temps de divendres

Actualitzat

El britànic Scott Redding (Ducati Desmosedici) ha marcat el millor temps de la tercera sessió d'entrenaments del Gran Premi d'Holanda al Circuit d'Assen, disputada en condicions de pluja, seguit per Valentino Rossi (Yamaha) i Marc Márquez (Honda).

L'asfalt mullat no ha permès als pilots millorar els seus registres previs, així que els temps del primer dia d'entrenaments són els que marcaran quins passen directament a la Q2 i quins lluitaran per les dues places en la tanda dels millors en joc a la Q1.

Aquesta sessió de dissabte al matí sí que ha servit als pilots, però, per posar les motos a punt per a les condicions climàtiques sota les quals, previsiblement, es disputaran les sèries que definiran la graella de sortida.

El català Xavier Vierge (Tech3) ha caigut al començament de la tercera sessió de Moto2, i s'ha fracturat el dit polze de la mà esquerra amb secció del tendó extensor. El pilot, que no podrà córrer a Assen, serà operat dilluns a Barcelona. En aquesta categoria, l'italià Franco Morbidelli (Estrella Galícia 0,0 Marc VDS) ha marcat el millor temps, i ha superat Àlex Márquez i el també italià Mattia Passini (Italtrans Racing Team).

En la categoria de Moto3, l'holandès Bo Bendsneyder (KTM) ha liderat sota la pluja la tercera sessió d'entrenaments, al davant del tailandès Nakarin Atiraphuyapat (Honda) i el mallorquí Joan Mir (Honda), líder destacat del Mundial. Han estat molts els pilots que han caigut, tot i que cap ha patit danys de consideració. Com en la resta de categories, aquest entrenament no ha servit per millorar els temps previs

Anar al contingut