Arnaud Demare celebra la victòria en la 18a etapa del Tour (@LeTour)
Ciclisme

Arnaud Demare s'imposa a l'esprint en la 18a etapa del Tour amb final a Pau

El corredor francès de l'equip Groupama ha estat el més ràpid, al davant del seu compatriota Christophe Laporte i del noruec Alexander Kristoff; un dia més, el britànic Geraint Thomas manté el mallot de líder de la classificació

Actualitzat

Després de dues etapes de muntanya als Pirineus, el Tour ha viscut una nova jornada de transició que no ha provocat canvis a la classificació general. Arnaud Demare ha aprofitat l'absència de la majoria de velocistes i s'ha imposat a l'esprint en la 18a etapa, de 171 quilòmetres de recorregut entre Trie-Sur-Baise i Pau.

El corredor francès de l'equip Groupama ha estat el més ràpid per davant del seu compatriota Christophe Laporte i del noruec Alexander Kristoff mentre que un dia més el britànic Geraint Thomas manté el mallot de líder de la classificació.

Aquest divendres es disputarà la 19a etapa, de 200,5 quilòmetres de recorregut entre Lourdes i Laruns, la tercera i última jornada pirenaica amb les ascensions als mítics ports del Tourmalet i l'Aubisque que poden acabar de decidir el triomf definitiu.

ARXIVAT A:
Tour de França
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut