Arnau Comas rep instruccions d'un tècnic
Arnau Comas rebent instruccions d'un dels integrants de l'staff del Barça B abans d'un partit a casa
Barça

Arnau Comas, d'apuntar al primer equip a deixar el Barça després de dotze anys

El cassanenc, sense opcions d'ascendir al primer equip, deixa el Barça i escolta ofertes tant del campionat espanyol com de l'estranger. El seu futur es pot anunciar en els pròxims dies. Indiscutible amb García Pimienta, ha acabat la temporada amb una lesió a l'espatlla

El central de Cassà de la Selva Arnau Comas no continuarà a la disciplina del Barça, amb qui acabava contracte aquest estiu. Comas no tenia lloc en el primer equip de cara a la temporada que ve i el gironí continuarà la seva progressió en una altra entitat. Ja aquesta temporada es va publicar que clubs espanyols (Granada) i anglesos (Everton i Leicester) estaven interessats pel jugador.

Arnau Comas era, aquesta temporada, un dels capitans del Barça B (Paco Largo / FC Barcelona)

El defensor, de 22 anys, va arribar al Barça el 2010, procedent del Girona, tot i que es va iniciar a Cassà de la Selva en un equip mixt on també militava Laia Codina, que curiosament ara retorna al club blaugrana després del seu any de préstec al Milan. En el seu primer any com a sènior, Arnau Comas va ser cedit a l'Olot i va ser un dels puntals de l'equip garrotxí, que va presentar candidatura als play-off d'ascens a Segona A fins que la pandèmia va interrompre la competició. La seva campanya de retorn al Barça B, tot i no assolir l'ascens, va certificar la seva progressió: va ser el jugador més utilitzat per Garcia Pimienta i va realitzar la pretemporada següent a les ordres de Ronald Koeman. La seva intel·ligència, lectura del joc, col·locació i precisió en els desplaçaments en llarg en feia un jugador a tenir en compte, però aquesta temporada la seva prestació ha estat més irregular i l'ha finalitzat amb una inoportuna lesió a l'espatlla. Arnau Comas, ara, haurà de lluir les seves qualitats lluny de l'Estadi Johan Cruyff.

Anar al contingut