Arda Turan ha confessat que ha tingut serioses dificultats per poder completar una dieta
FUTBOL

Arda Turan: "Tinc problemes per dormir des de fa anys"

L'exjugador turc del Barça ha revelat detalls de la seva vida personal i professional

Encara que sembli mentida, el polèmic Arda Turan ha estat elegit el "jugador de futbol més estimat i exemplar del 2022" per una universitat: la Kent d'Istanbul. Durant l'acte d'entrega del premi, l'ara jugador del Galatasaray ha parlat de la seva carrera i ha desvelat detalls fins ara desconeguts. Alguns de molt íntims, com el problema que el turmenta des de fa anys.

"Tinc problemes per dormir des de fa anys, no puc dormir bé. És cert que no m'he cuidat prou bé. La raó és purament psicològica. Començava una dieta i la trencava als 10 dies. Començava a treballar i de seguida tirava la tovallola. No vull culpar a ningú, però l'ambient que hi ha a Turquia em desanima. Soc una persona emocional i m'ensorro de seguida."

Turan contraposa aquests últims anys amb el seu pas per la Lliga espanyola, on assegura que es cuidava més perquè se sentia "molt més lliure". "Tinc records molt bons de la meva trajectòria a Espanya", ha explicat.

La veritat, però, és que el seu pas per la Lliga espanyola va deixar episodis molt foscos. Per exemple, l'agressió a un àrbitre assistent durant un Atlètic de Madrid-Barça. Turan, que aquell dia vestia la samarreta de l'Atlètic de Madrid, va perdre els papers i va tirar-li una bota, en una de les imatges més lamentables que ha deixat el futbol espanyol durant els últims anys. Turan ha confessat ara per què ho va fer.

"Eren els quarts de final de la Copa del Rei i crec que anàvem guanyant 1-0. Torres va xutar una pilota, que va picar a la mà de Mascherano. Tots vam pensar que era penal i ens vam aturar, però al fer-ho el Barça va sortir a la contra i ens van marcar gol. Ho vam protestar molt, també durant el descans, i l'àrbitre es va mostrar molt dur amb nosaltres. En canvi, amb els jugadors del Barça era molt més educat. Em vaig enfadar molt i, en una altra jugada, Alves i Rakitic em van trepitjar i l'àrbitre va dir que seguíssim jugant. Jo sé que va ser incorrecte el que vaig fer, però he de reconèixer que és un record bonic."

Turan va tenir l'oportunitat de tornar-se a enfrontar al Barça aquesta temporada amb el Galatasary, durant l'eliminatòria de la Lliga Europa, però l'entrenador Domènec Torrent va preferir deixar-lo fora de la convocatòria. El turc no va anar ni a l'estadi.

"Va ser una elecció del tècnic i del club. La meva obligació com a capità de l'equip és actuar i fer el correcte, perquè crec que represento la identitat del planter i la cultura del Galatasaray. Respectuosament, si no vaig assistir al partit contra el Göztepe a Konya, si no soc important per a l'equip, no tenia sentit ser-hi tampoc contra el Barça. No soc un guia turístic."

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut