Arda Turan, durant un partit amb el Galatasaray
Futbol internacional

Arda Turan tornarà a ser jutjat per un cas d'assetjament sexual

El jugador turc, actualment al Galatasaray, va ser condemnat el 2019 a dos anys i vuit mesos de presó per lesions i per disparar en un hospital una arma per a la qual no tenia llicència, però va ser absolt d'un delicte pel quel tornarà a ser jutjat

EFEActualitzat
Arda Turan, exjugador de l'Atlètic de Madrid i del Barça, serà jutjat de nou per assetjament sexual, després que un tribunal turc hagi anul·lat la sentència absolutòria dictada el 2019 i hagi ordenat repetir el judici, segons informa aquest dimarts la cadena NTV.

El jugador turc, actualment al Galatasaray, va ser condemnat el 2019 a dos anys i vuit mesos de presó per lesions i per disparar en un hospital una arma per a la qual no tenia llicència, però va ser absolt d'un delicte d'assetjament sexual. Els fets jutjats es remunten a l'octubre del 2018, quan Turan es va barallar en una discoteca amb el popular cantant Berkan Sahin, que el va acusar per haver assetjat la seva dona al mateix local. El futbolista va reconèixer els fets, però va negar l'assetjament i el jutjat el va absoldre en considerant que Turan no sabia que la demandant, Özlem Sahin, era la dona de Berkan.

El tribunal d'apel·lació ha decidit ara que el jutjat no va investigar correctament que Arda Turan s'havia reunit abans amb Özlem i Berkan Sahin i no va acceptar les declaracions de dos testimonis, de manera que s'ha de repetir el judici.
Anar al contingut