Anthony Davis, saludant LeBron James (Reuters)
Bàsquet

Anthony Davis activa el mode piconadora: 55 punts i 17 rebots

El pivot dels Lakers torna a oferir la seva millor versió en el triomf dels californians sobre els Washington Wizards (119-130)

Redacció Esport3Actualitzat

Després d'un inici de temporada per oblidar, els seguidors de Los Angeles Lakers tenen motius per ser optimistes. L'equip comença a carburar i, sobretot, Anthony Davis s'està tornant a mostrar com el jugador que marcava diferències sota els taulers. Dos dies després d'anotar 44 punts contra els Milwaukee Bucks, Davis ha ofert un altre recital, anotant 55 punts, a més de capturar 17 rebots i col·locar 3 taps en el triomf contra els Washington Wizards ().

 

La Cella, com se'l coneix popularment, ha estat altament efectiu, ha convertit 22 dels 30 llançaments que ha intentat, i això l'ha fet quedar-se a només 4 punts del seu rècord personal. Al seu festival s'hi ha afegit LeBron James, amb 29 punts i 8 rebots, en un partit que els Lakers han arribat a dominar de 29 punts.

L'equip californià sembla haver oblidat el mal inici de temporada i, amb 8 victòries en els 10 últims partits, mira de redreçar el rumb que el manté encara fora de la zona de play-off.      

 

 

ARXIVAT A:
NBA
Anar al contingut