Una imatge de l'entrenament d'aquest dilluns
Barça

Ansu Fati es reincorpora als entrenaments del Barça

El Barça ha fet una sessió d'entrenaments abans de viatjar a Milà per jugar aquest dimarts contra l'Inter. Amb la classificació garantida, Ernesto Valverde preveu fer rotacions

Actualitzat

La presència d'Ansu Fati, que va ser baixa contra el Mallorca, és la novetat més destacada de l'entrenament del Barça d'aquest dilluns, previ al desplaçament a Milà per tancar davant l'Inter, aquest dimarts (21.00) la fase de classificació de la Lliga de Campions.

També s'han entrenat amb el grup Jordi Alba i Nelson Semedo, que encara no disposen de l'alta mèdica, i que estan a la fase final de la seva recuperació. De tota manera, és molt poc probable que els dos laterals entrin a la llista de convocats per al partit contra l'Inter, tenint en compte que el Barça ja té la classificació assegurada com a primer de grup.

En canvi, pot ser una oportunitat per als menys habituals. Tenint en compte aquest fet, Ernesto Valverde ha convocat fins a 7 jugadors del filial: Iñaki Peña, Morer, Ronald Araujo, Collado, Riqui Puig i Carles Pérez, a més del mencionat Ansu Fati, que ja està plenament integrat en la dinàmica del primer equip.  

No han pres part en l'entrenament ni Arthur, que continua amb molèsties de pubis, ni Ousmane Dembélé.

 

Anar al contingut