Anna Ramírez i Konny Looser, els vencedors de la Titan Desert-2022
Ciclisme

Anna Ramírez guanya la seva quarta Titan Desert

La ciclista vigatana es torna a coronar. Konny Looser revalida el títol en categoria masculina

Actualitzat

Anna Ramírez s'ha proclamat campiona del Titan Desert per quarta vegada. La ciclista vigatana es col·loca d'aquesta manera a l'alçada d'un altre català, Josep Betalú, que també suma quatre entorxats en categoria masculina. 

Ramírez, doble campiona d'espanya de ciclisme en ruta (2003 i 2014), ha demostrat als seus 41 anys que continua sense tenir rival al desert: ha guanyat tres de les 5 etapes i ha estat molt superior a les seves rivals. al podi final l'han acompanyat la namíbia Vera Looser i una altra catalana, Ramona Gabriel. 

"Estic molt contenta amb aquest quart títol. No ha sigut fàcil perquè també he passat per amls moments. Els anys es van notant. no sñe si tornaré l'any que ve, però és una carrera que sempre és especial".

Looser revalida el títol amb suspens

En categoria masculina, el suís Konny Looser ha revalidat el títol de guanyador de la Titan, arrabassant-li la glòria a Francisco Herrero. el segovià partia en l'última etapa amb tres segons d'avantatge sobre Looser, que ha decidit atacar als 3 quilòmetres finals i ha tingut recompensa: ha arribat amb 14 segons de renda i ha pogut sumar la seva segona Titan Desert. 

     


     

ARXIVAT A:
Titan Desert
Anar al contingut