Ángel Nieto, abraçat amb el seu fill Pablo en una imatge d'arxiu (Reuters)
Motor

Ángel Nieto es troba en coma induït i amb respiració assistida després de tenir un greu accident

El quad que pilotava el tretze vegades campió del món de motociclisme ha estat envestit per un cotxe a Eivissa. L'expilot, de 70 anys, té un fort traumatisme cranioencefàlic i el seu pronòstic és reservat

Actualitzat

L'expilot de motociclisme Ángel Nieto, tretze vegades campió del món, està en estat greu després d'un accident de trànsit a la carretera de Santa Gertrudis, a Eivissa, mentre circulava amb un quad i un cotxe l'ha envestit per darrere.

Nieto, de 70 anys, ha sortit disparat a conseqüència de l'impacte. El conductor del cotxe ha donat negatiu en el control d'alcoholèmia. Nieto es troba ingressat a la UCI de la Policlínica Nostra Senyora del Rosari d'Eivissa i després de valorar el seu estat al servei de neurocirurgia, li han col·locat un sensor per controlar la pressió intracranial.

Segons l'últim comunicat mèdic, Nieto es troba en coma induït, amb respiració assistida i el seu pronòstic és reservat. Nieto, de 70 anys, és una icona de l'esport espanyol dels anys 70 i el pilot amb més bon palmarès després de Giacomo Agostini.

 

Anar al contingut