Barça

Andrés Iniesta reitera que al vestidor no s'imaginen un Barça sense Guardiola

Andrés Iniesta ha reconegut que el vestidor no imagina que el tècnic, Pep Guardiola, pugui decidir no renovar amb el Barça, i ha destacat que "el desig i la convicció" de la plantilla és que el tècnic decideixi quedar-se "molts anys més". El mateix dia en què es compleix un any des de l'última renovació de Guardiola, Iniesta ha estat preguntat sobre si l'equip està preparat per a una negativa del preparador a ampliar el seu contracte. "No pensem que passi això", ha respost contundent. "Pensem que ens queda la part més difícil i marca de la temporada, que acabarem bé i que l'any que ve l'entrenador serà amb nosaltres i estarem lluitant per tot".

Actualitzat
Durant un acte a La Masia-Centre de Formació, Oriol Tort, on ha posat punt final a la setena entrega del llibre solidari "Herois de l'esport", que ell mateix apadrina en aquesta ocasió, el migcampista ha reiterat que "el desig i la convicció que tenim tots és que estigui amb nosaltres molt temps". "No és que m'entri o no al cap (que pugui anar-se'n), és que el meu desig és que estigui amb nosaltres molt temps. Ens repetim moltes vegades, però és la realitat. Pensem que és una peça bàsica en aquest equip, en aquest club, si no la més important o una de les més importants perquè això funcioni", ha recordat.

Tot i així, ha reiterat que la decisió serà entre el tècnic i el club, i l'equip s'ha de centrar en els partits: "El sentiment i el que tothom ha dit és que volem que hi sigui. La gent vol que segueixi, ho sap ell de sobres i a partir d'aquí és una qüestió d'ell amb el club". Tampoc considera el de Fuentealbilla que depengui dels resultats d'aquesta temporada, on l'equip ha arribat a la final de Copa i té un peu i mig en quarts de Lliga de Campions, però es troba a 10 punts del líder de la Lliga, el Reial Madrid. "La sensació que té l'equip és que ha fet les coses bé, però hi ha un equip que ho ha fet millor i per això la diferència. No crec que la qüestió sigui resultadista. Jo crec que en Pep ha dit moltes vegades que està encantat", ha opinat Iniesta.

Alexis: "No em conformo i vull seguir sumant"

El futbolista xilè del Barça ha assegurat que no es conforma amb el rol que està exercint dins l'equip i ha afirmat que encara vol aportar més i seguir sumant en el conjunt blaugrana. El xilè ha presentat les noves botes de la firma que el patrocina i ha repassat l'actualitat del Barcelona i la seva aportació a l'equip, encara que no s'ha atrevit a pronosticar un nombre de gols concrets a final de temporada. "Mai m'agrada posar-me una xifra, la veritat és que tots els que es puguin. Crec que a l'equip aporto alguna cosa molt important i l'equip m'ajuda a mi, no em conformo i vull seguir sumant", ha afegit.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut