Iniesta durant un entrenament d'aquesta setmana
Iniesta durant un entrenament d'aquesta setmana
Barça

Andrés Iniesta queda fora de la convocatòria de Luis Enrique per al partit a casa contra l'Eibar

Durant tota la setmana s'havia especulat que el migcampista podria tornar a ser convocat, i fins i tot tenir alguns minuts, en el partit d'aquest diumenge contra l'Eibar. Luis Enrique, però, no ho ha considerat oportú

Actualitzat

Andrés Iniesta no ha entrat a la convocatòria de Luis Enrique Martínez per jugar aquest diumenge a la tarda al Camp Nou contra l'Eibar (18.15). Tot i que el manxec s'ha entrenat durant tota la setmana amb normalitat, el seu tècnic no l'ha volgut forçar i li ha donat una mica més de marge per acabar de recuperar-se de la seva lesió al bíceps femoral de la cama dreta de fa quatre setmanes.

El Barça juga dimecres davant el Villanovense de Segona B en la Copa del Rei, i potser Luis Enrique li dóna alguns minuts en aquest matx. El migcampista encara no ha rebut l'alta mèdica.

Respecte al partit de la Lliga de Campions de dimarts passat davant el BATE Boríssov, han caigut de la llista de jugadors convocats Sergi Roberto, per lesió, i el porter Jordi Masip per decisió tècnica.

Els 18 jugadors escollits per Luis Enrique per afrontar el compromís davant l'Eibar són Ter Stegen, Bravo, Douglas, Piqué, Alves, Vermaelen, Mathieu, Bartra, Jordi Alba, Adriano, Mascherano, Rakitic, Sergio Busquets, Luis Suárez, Neymar, Munir, Sandro i el jugador del filial Gumbau.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut