Barça

Luis Enrique vol que s'investiguin les presumptes pressions als àrbitres per afavorir el Reial Madrid en el clàssic

L'entrenador del FC Barcelona vol que s'aclareixi la denúncia presentada per un àrbitre assistent de forma anònima per mantenir segura la lliga espanyola

Actualitzat

L'entrenador del FC Barcelona Luis Enrique Martínez ha demanat que s'investigui la denúncia feta aquesta setmana per un àrbitre assistent davant de possibles pressions de cara a l'arbitratge del clàssic de lliga del 21 de novembre contra el Reial Madrid. El tècnic ha dit que són "notícies que no deixen de sorprendre'ns, molt desagradables, i espero que s'investigui al màxim per evitar qualsevol situació de risc que amenaci el nostre futbol".

Luis Enrique, preguntat sobre si donava credibilitat a aquesta denúncia anònima, no s'ha volgut pronunciar clarament. "Jo no especularé amb aquestes coses" ha respost l'asturià, tot i que després de tornar a reclamar una investigació a fons per aclarir la veracitat del tema, ha acabat dient que "a aquest país m'ho crec tot".

El tècnic ha parlat a la sala de premsa després de l'entrenament de dissabte al matí, l'últim abans del  partit contra l'Eibar al de diumenge. A la sessió, hi han participat tots els jugadors disponibles del primer equip, a més de Gumbau, del filial. Un dels que ha treballat amb el grup ha estat un Andrés Iniesta que encara no sap si entrarà en la convocatòria. "A Iniesta el necessitem sempre, independentment de la situació de l'equip. Diumenge veurem. Ha entrenat amb nosaltres tota la setmana, amb bones sensacions, però diumenge serà l'últim dia, i veurem quina decisió prenem".

Els periodistes han preguntat Luis Enrique pel protagonisme en el joc ofensiu de l'equip de Neymar i Luis Suárez des de la lesió de Leo Messi. El tècnic, amb una bona dosi d'humor, ha negat que demani més als dos davanters davant la baixa de l'argentí. Segons ell, és feina de tots minimitzar les absències.

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut