Zaniolo rep el suport d'aficionats de la Roma en un entrenament amb la Roma
Zaniolo rep el suport d'aficionats de la Roma en un entrenament amb la Roma
futbol

Amenaces de mort a Itàlia: ultres de Roma i Sampdoria travessen tots els límits

Radicals del conjunt de la capital assetgen Zaniolo a la porta de casa seva i a Gènova hi apareix una bala

Redacció Esport3Actualitzat

Dues notícies que s'han sabut aquest dilluns posen de manifest que Itàlia està lluny d'erradicar la violència del futbol. En totes dues s'hi barregen ultres i greus amenaces de mort que tenen en el punt de mira membres amb noms i cognoms de dos dels equips de la Serie A. Un dels joves amb més futur de la Roma, d'una banda, i els propietaris de la Sampdoria, de l'altra.

A la capital, radicals del conjunt entrenat per José Mourinho s'han presentat davant la casa de Nicolò Zaniolo per amenaçar-lo i increpar-lo després de la derrota a Nàpols. El teló de fons de l'assetjament seria la intenció del migcampista de 23 anys de sortir del club. El Tottenham hauria posat sobre la taula 30 milions, però el jugador hauria rebutjat la possibilitat de marxar a Londres. La idea que turmenta els ultres és que pugui acabar al Milan l'estiu que ve a cost zero.

La Roma és sisena, sense opcions de lluitar pel títol.

Una bala a Gènova

Més al nord, a Gènova, a la seu de la Sampdoria han rebut un sobre amb una bala d'escopeta dins i un breu escrit: "Aquesta vegada és de fogueig, la propera serà de veritat". El missatge anava dirigit a Edoardo Garrone, l'expresident genovès, i a Massimo Ferrero, el màxim accionista des de 2014. L'afició els fa responsables de la deriva dels últims anys, que ha portat el rival del Barça a Wembley 92 a ocupar la penúltima posició a 9 punts de la salvació.

Els aigües baixen tèrboles a la Serie A.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut