Cristiano Ronaldo celebrant el seu primer gol amb l'Al-Nassr
Cristiano Ronaldo celebrant el seu primer gol amb l'Al-Nassr (reuters)
Futbol Internacional

"Cristiano Ronaldo tornarà a Europa": les sorprenents paraules de l'entrenador de l'Al-Nassr

Aquesta mateixa setmana, Cristiano Ronaldo i el seu Al-Nassr han quedat eliminats de la Supercopa saudita, on han perdut en semifinals contra l'Al-Ittihad per 3-1

Redacció Esport3Actualitzat

L'entrenador de l'Al-Nassr, Rudi Garcia, ha sorprès tothom aquest diumenge assegurant en una conversa amb el mitjà TalkSport que Cristiano Ronaldo abandonarà el seu club actual per acabar la carrera a Europa.

El jugador portuguès, de 38 anys, va fitxar el desembre passat --fa menys d'un mes-- pel club saudita, un contracte amb el qual passava a ser el jugador més ben pagat del món, amb una fitxa de 200 milions per temporada.

En principi, l'acord era per dos anys, i això l'hauria situat amb 40 anys al final del contracte, cosa que ara sembla poc probable que arribi a passar, després de les paraules del tècnic de l'Al-Nassr:

"És un dels millors jugadors del món. No acabarà la seva carrera a l'Al-Nassr, tornarà a Europa."

Primera decepció a l'Aràbia Saudita

Aquesta mateixa setmana, Cristiano Ronaldo i el seu Al-Nassr han quedat eliminats de la Supercopa saudita, on han perdut en semifinals contra l'Al-Ittihad per 3-1.

El crac portuguès ha exercit de capità de l'equip i ha jugat els 90 minuts, però ha estat incapaç de fer cap gol. Durant el matx ha protagonitzat diversos moments de frustració. Una eliminació que és el primer revés per a Ronaldo amb el seu nou club.

Anar al contingut