Futbol

Alves: "El cor em demanava quedar-me"

El lateral brasiler diu que tenia ofertes més bones econòmicament, que ha pres la seva decisió per la gran estima que li ha demostrat l'afició, i que fins i tot Messi li va demanar que es quedés

Actualitzat

En una roda de premsa molt més calmada que la que va oferir fa dues setmanes, Alves ha justificat la seva decisió d'acceptar el tracte que li havia ofert el Barça, tot i que dies enrere havia donat a entendre tot el contrari:    

Els motius per renovar: "Com vaig dir en la celebració i he dit moltes vegades, estic en un lloc on em sento estimat. M'ha quedat molt clar que la gent m'estima i això ha estat una de les coses que m'han fet prendre la decisió de quedar-me. El cor em demanava quedar-me. Crec que tinc molt per oferir i per guanyar en aquest club. Estic en el millor grup del món i això també influeix a l'hora de prendre la decisió. Ha estat un cúmul de factors positius. No era un tema de negociació. No m'estava sentint a gust ni respectat. Em sentia com si se'm responsabilitzés de les coses que no sortien bé. Però l'escalf de la gent aquests dies m'ha fet veure que la gent m'estima i em valora i això m'ha impulsat a prendre la decisió de quedar-me."

El pols amb el club: "No era qüestió de guanyar o perdre. Es tractava d'arribar a un acord en què tots dos hi sortíssim guanyant. Si fos per una qüestió econòmica no seria aquí."

La relació amb el president: "No tinc cap mala relació amb el president, al contrari. Cadascú mira de defensar les seves posicions. Tot era part de la negociació i al final hem arribat a un punt d'acord. Quan deia que no em sentia a gust, no era per culpa del president. Era pels dubtes que hi havia sobre mi".  

La petició de Messi: "Messi em va dir:" Dani queda't. On estaràs millor que aquí?" Feia temps havíem parlat de com s'està de bé en aquest club i en aquesta ciutat".

Aleix Vidal: "M'encanta que vingui gent nova a aportar coses noves a l'equip. M'encanta competir. És un gran jugador que no ha arribat aquí per casualitat i ens millorarem mútuament."

Luis Enrique: "Va apostar per mi quan hi havia gent que dubtava. Al principi de la temporada, quan podia marxar, em va dir una cosa: "Dani queda't, que aquest any gaudirem". També ha tingut influència en la meva decisió perquè m'hi veig molt reflectit."

Candidats: "Jo no he parlat amb cap, però el meu despatx, sí. I tots volien que continués. Però jo m'he intentat mantenir al marge de tot això. No volia distraccions, per això he passat gairebé sis mesos sense parlar, fins que em van escalfar des de la capital i ja no podia més. Sé que vaig córrer un risc. Si no haguéssim guanyat els títols m'haurien caigut de tot arreu, però jo tinc moltes pilotes."

Diàleg amb el president (després de renovar): "M'ha dit que estava content. Jo sí que estava molt content."

Retirada al Barça? És una possibilitat, perquè el contracte és pràcticament de tres anys (2+1) i ja tinc una edat. A més, em costaria veure'm enfrontant-me amb aquest equip."

Kevin Roldán: "Era només per fer conya, però sense maldat. Piqué va fer una broma i no passa d'aquí."

Luis Enrique: "M'alegro que continuï perquè ell ha retornat l'equip al lloc d'on no havia d'haver sortit. Ens ha tornat la il·lusió i la possibilitat del triplet i potser el sextet. Té molt de mèrit".  

 

 

 

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut