Barça

Alexia Putellas: "Jugar al Camp Nou pot ser l'inici d'una nova era"

El Barça buscarà la victòria en un partit històric per aconseguir el pas a les semifinals de Champions en un Camp Nou ple a vessar

Redacció Esport3Actualitzat

Aquest dimecres a les 18.45 h el Barça té una cita al Camp Nou, davant de més de 80.000 persones i contra el Reial Madrid. Un escenari molt esperat tant per a les jugadores com per a l'afició

Jonatan Giráldez explica que a nivell de preparació, aquest partit de tornada dels quarts de la Champions, s'ha entrenat com una setmana normal. S'ha analitzat el partit d'anada per intentar millorar-lo, però és com una setmana normal. Per l'Alexia, l'escenari canvia, però l'objectiu és el mateix que si juguessin al Johan.

El fet de jugar a un estadi tan gran com el Camp Nou és un premi per a tota la feina feta, però també serà un punt de partida de cara al futur, pot ser l'inici d'una nova era

 En el futur se'n recolliran els fruits, moltes nenes somiaran ser aquestes dones d'aquí uns anys. 

 

 

Jugar davant de la immensitat del Camp Nou implica un factor emocional molt important, però la capitana creu que si els condiciona serà de manera positiva. 

Davant la pressió de demà, estem preparades per assumir-la, ens agrada, ens motiva. Vivim per jugar aquest tipus de partits. Ho hem somiat tota la vida. 

Les estadístiques indiquen que en els grans estadis, sol guanyar l'equip visitant pel factor de la pressió per a l'equip local de jugar davant de tanta afició, però les blaugranes tenen l'experiència d'haver jugat en grans escenaris, tant amb el Barça com amb la selecció nacional.

Les claus per aconseguir l'objectiu de guanyar i aconseguir passar a semifinals eliminant el Reial Madrid són, segons el tècnic blaugrana, tenint en compte el precedent del partit d'anada, adaptar-se més ràpid al que requereix el partit, entendre i interpretar bé què necessiten fer per dominar el partit des del principi.

Ens va sorprendre com van sortir perquè no esperàvem aquest tipus de pressió tan alta i avançada.

En l'anada, el conjunt blaugrana va començar encaixant un gol, i es va posar per darrere en el marcador. Un fet que no és habitual per a l'equip de Jonatan Giráldez, però assegura que és una situació útil per a l'equip i dona més fortalesa mental.

Ajuda a nivell mental, com ens hem de refer per intentar guanyar, fer les coses millor i remuntar. 

La capitana considera que va ser positiu perquè ara ja han vist les dues versions del Reial Madrid, i havent vist i analitzat els dos models de joc, ja saben com fer mal a les madrilenyes. 

Tot i que el resultat és molt favorable, no es canviarà la manera d'afrontar el partit.  El Barça no es conforma a classificar-se, sinó que vol guanyar cada partit.

Ser entrenador o jugadora del Barça implica estar al 100% en cada partit i no afrontar-ho amb la sensació que el bon resultat del partit d'anada és suficient.

L'equip vol que la gent que assisteixi al Camp Nou gaudeixi, celebrant el màxim nombre de gols possible. La capitana anima l'afició que formi part d'aquesta pàgina tan especial a escriure en la història del club.

ARXIVAT A:
Alèxia Putellas
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut