Álex Márquez en la presentació de Ducati Gresini (@alexmarquez73)
Moto GP

Àlex Márquez: "El Marc és el millor pilot de la graella però no em sento ni millor ni pitjor que ell"

El pilot de Cervera s'ha mostrat optimista en la presentació de Ducati Gresini, el seu nou equip

Àlex Márquez encetarà aquest 2023 una nova etapa a MotoGP. Després de tres temporades difícils al manillar de l'Honda, el pilot de Cervera s'embarcarà en una nova aventura amb Ducati Gresini, que avui ha presentat les seves motos i pilots.

En la presentació de l'equip, el petit dels Márquez s'ha mostrat optimista de lluir els colors de la marca italiana.

"Soc en un equip amb molta història i grans èxits i rècords a MotoGP, i que a més és una família. Tinc moltes ganes d'anar al test de Sepang i provar la nova moto. A València ja vaig poder rodar un dia, i encara que van ser poques hores el potencial de la moto hi és, amb bones sensacions. La temporada serà difícil, amb alts i baixos, però ens en sortirem tots junts."

Sobre la relació amb el seu germà, l'Àlex ha reconegut que gaudeix entrenant amb el Marc perquè, junts, el seu nivell millora.

"Sempre gaudim entrenant junts i el Marc va sempre ràpid en el que sigui, així que el nivell dels entrenaments puja. Ara som pilots amb diferents motos, però som germans i podem treballar plegats."

 

El nou pilot de Gresini no comptarà amb el prototip de 2023, però disposarà de la moto guanyadora de l'any passat, fet que sovint suposa un avantatge a l'inici de temporada. Sobre el paper, l'Àlex tindrà una moto millor que la del seu germà, però el de Ducati no dubta a afirmar que el Marc "és el millor pilot de la graella".

"És veritat que la Ducati ve d'un gran any i que Honda ho ha tingut molt difícil, jo mateix ho vaig patir. Però ara tots estem amb zero punts. El Marc és el millor pilot de la graella i el que més títols té a la butxaca, així que serà el favorit aquest any. L'he vist entrenar-se molt i no em sento ni millor ni pitjor que ell ara. Comencem igualats i a la primera cursa ja veurem on som."

ARXIVAT A:
Marc MàrquezÀlex Márquez
Anar al contingut