Tenis

Àlex Corretja diu adéu definitivament al tenis després d'un any inactiu

Àlex Corretja diu adéu definitivament al tenis després d'un any inactiu a causa d'una lesió ocular que li ha fet perdre el 50% de la visió en un ull. Amb 32 anys, Corretja deixa enrere una etapa professional que li ha fet guanyar el Masters i la Copa Davis i que l'ha convertit en un dels millors i més carismàtics tenistes catalans de tots els temps.

Actualitzat

Amb 32 anys, Corretja ha decidit no tornar a la màxima competició a causa dels seus problemes de visió. Recordem que ja fa un any que Corretja no competeix a causa d'una lesió ocular que li ha fet perdre el 50 per cent de la visió en un ull. Davant d'això, ha vist que la seva tornada era impossible. Dissabte farà pública la seva retirada a Santander, on l'equip espanyol de Copa Davis es juga la permanència a la màxima categoria. Precisament, Corretja va ser un dels integrants de l'equip campió d'aquest torneig l'any 2000 a Barcelona.

El tenista barceloní ha guanyat un total de disset tornejos individuals de l'ATP, entre els quals destaca el Masters que va guanyar l'any 1998. Corretja es retira sense haver pogut guanyar un torneig del Grand Slam, tot i que va estar a punt d'aconseguir-ho: va perdre dues vegades la final de Roland Garros, a mans de Carles Moyà (1998) i de Gustavo Kuerten (2001).

Corretja ha estat, sens dubte, un dels millors tenistes catalans, juntament amb Sergi Bruguera, també retirat, i Tommy Robredo, que podríem considerar el relleu del barceloní. 

 

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut