Agustí Benedito vol un Barça abocat al soci
Barça

Agustí Benedito vol que el soci tingui més presència en el dia a dia del FC Barcelona

Els 150.000 propietaris del FC Barcelona, els socis, han estat menystinguts en el darrer mandat, segons Benedito

Actualitzat

La campanya electoral dels precandidats per a la presidència del FC Barcelona continua i amb ella dia rere dia degotegen actes i rodes de premsa per anar publicant els detalls de cada programa. Torn d'Agustí Benedito, que ha presentat els plans que té de cara el soci, principal propietari del club i, segons el seu parer, víctima d'algunes decisions que s'han pres al darrer mandat que rebutja frontalment.

En primer lloc vol obrir el club a tothom, és a dir, que qui vulgui ser soci ho podrà ser sense cap condició i podrà participar en la presa de decisions que afectin el govern del Barça mitjançant referèndums o consultes.

Per altra banda, Benedito té molt clar que cal incrementar la presència dels socis a tots els partits, ja siguin a casa o fora.

Al Camp Nou, vol mantenir el preu dels abonaments i a qui no tingui seient però sigui soci se li aplicarà un 50% de descompte en el preu de les entrades de 10 partits durant la temporada. Els nens, a més, podran entrar lliurement tant a l'estadi com al Palau sempre que siguin menors de 7 anys i vagin acompanyats per un responsable.

En els desplaçaments, Agustí Benedito destaca que cal revisar la política de preus que fa que molt pocs aficionats es puguin permetre seguir el Barça quan juga en camp contrari, ja sigui a la Lliga, a la Copa o a la Champions.

Sobre la polèmica dels sortejos de les entrades que tanta polseguera va aixecar el passat mes de maig amb les dues finals que va jugar el FC Barcelona, un condicionant, caldrà tenir un any d'antiguitat com a soci per poder optar-hi.

Una mica més en detall sobre els abonaments, dues accions destinades a dinamitzar-los. Per un costat, el canvi de nom entre persones sense vincles familiars només tindrà un requisit, pagar tres anualitats de cop; i per l'altre, qui es faci abonat per haver tingut la paciència de mantenir-se a la llista d'espera no haurà de pagar res al club.

Per últim, Agustí Benedito vol combatre frontalment la revenda d'entrades i es mostra convençut que hi ha moltes coses que es poden fer i que si no s'han fet fins ara és per certa permissivitat per part del club.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut