Barça

Agustí Benedito vol ser el president d'un FC Barcelona "alternatiu i popular"

Agustí Benedito vol un Barça molt diferent i, sobretot, "ben lluny de Qatar". Ha forjat el seu projecte durant cinc anys durant els que ha tingut més de 500 trobades amb l'entorn del club i ha recorregut més de 50.000 quilòmetres per donar veu a les seves idees

Actualitzat

L'endemà de confirmar-se que les eleccions a la presidència del FC Barcelona seran el 18 de juliol, els precandidats mouen fitxa. Agustí Benedito, que ja feia temps que havia anunciat la voluntat de presentar-se a les eleccions, oficialitza la candidatura en un acte davant dels mitjans de comunicació.

Benedito creu que l'escenari electoral està molt dividit i espera treure rèdit de la segona posició que va assolir a les darreres eleccions el 2010 amb 8.000 vots al seu favor, "hi ha partit i la campanya serà llarga" i rebutja de ple que les eleccions sigui només cosa de dos, en clara al·lusió a Josep Maria Bartomeu i Joan Laporta.

"Ara és l'hora, fem-ho junts" és el lema amb el que vol concentrar un programa electoral "alternatiu, popular, transversal i independent". Es tracta d'unes eleccions molt transcendental ja que, segons Benedito, davant de la profunda remodelació que cal encarar al Camp Nou, els prop de 1.000 milions en inversions i en general les decisions preses en aquesta legislatura "podrien comprometre la història del club els propers cinquanta anys".

Agustí no ha volgut entrar gaire en els detalls del seu programa i s'ha limitat a comentar que disposa de cent propostes que fan de la seva candidatura "una opció guanyadora" i "ben lluny de Qatar" deixant entreveure que de ser president no renovaria el contracte a l'actual patrocinador.

Oficialment doncs, Freixa i Benedito són, de moment, els precandidats. Demà podria ser el torn de Jordi Farré i la propera setmana s'espera que Josep Maria Bartomeu anunciï la seva candidatura, mentrestant el silenci de Laporta continua.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut