Mechaal celebrant la plata aconseguida
Mechaal celebrant la plata aconseguida (EFE)
Atletisme

Adel Mechaal aconsegueix la plata als 3.000 dels Europeus en pista coberta

L'atleta palamosí ha estat esplèndid a la final i suma la tercera medalla en aquesta distància en uns Europeus en pista coberta

Redacció Esport3Actualitzat

En l'última jornada dels Europeus en pista coberta d'Istanbul ha arribat una medalla d'Adel Mechaal. El palamosí ha estat esplèndid en la final dels 3.000 i no ha fet or perquè al davant hi tenia l'intractable Jacob Ingebrigtsen, que ja havia guanyat els 1.500.

El noruec ha acabat molt sobrat de forces, amb 7.40.32. Mechaal ha deixat molt enrere el serbi Bibic i amb 7.41.75, millor marca personal de la temporada, ha aconseguit la seva tercera medalla en aquesta distància en uns Europeus en pista coberta. Havia estat campió el 2017 i bronze el 2021.


Jaime Guerra, sisè

El saltador de Cornellà Jaime Guerra ha acabat sisè en la final de longitud, amb un millor salt de 7 metres i 84 centímetres. No ha arribat als 7.99 que tenia dels classificatoris i s'ha quedat a setze centímetres del tercer lloc. La medalla d'or ha estat per al gran dominador europeu de l'especialitat, el grec Miltiadis Tentoglou, amb un millor salt de 8 metres i 30 centímetres.
 

Anar al contingut