Hoquei patins

La Federació Catalana de Patinatge culpa l'empresa Reno de la no disputa del tradicional amistós de la selecció d'hoquei patins

La Federació Catalana de Patinatge fa responsable l'empresa Reno del fet que aquest Nadal no hi hagi partit amistós de la selecció d'hoquei patins. El president de la Federació, Ramon Basiana, ha confirmat que hi havia un acord amb l'Argentina però que a última hora no s'ha pogut concretar.
Actualitzat
Aquest final d'any no hi haurà el tradicional partit de la selecció de Catalunya d'hoquei patins. A la Federació Catalana asseguren que l'empresa que ha organitzat aquest partit els últims tres anys, Reno, ha desestimat organitzar-lo perquè el Palau Blaugrana està ocupat el cap de setmana que ve per la disputa de la Copa Asobal d'handbol, segons ha confirmat el president de la Federació Catalana de Patinatge, Ramon Basiana.

Basiana ha afegit que el rival de Catalunya hauria estat un equip de primera línia, la selecció de l'Argentina. La selecció catalana d'hoquei patins vol jugar el pròxim amistós al mes de juliol, tot just abans del Mundial de Vigo.
Anar al contingut