Tria les millors fotografies del temps del 2023

Podeu votar entre quatre fotografies preseleccionades de cada mes

RedaccióActualitzat

Com cada any us volem agrair de tot cor la vostra contribució amb la informació que oferim des de la secció del temps: les vostres dades meteorològiques, els vostres vídeos i les vostres fotografies són un part essencial dels nostres espais del temps.

Com també mana la tradició, us convidem a triar la fotografia preferida del 2023.

Tu tries! Les millors fotografies del 2023

Hem fet una primera selecció de 4 fotos mensuals perquè trieu la que més us agrada. La campanya de votació estarà oberta fins al dia 14 de gener. Després, publicarem les fotografies guanyadores de cada mes, és a dir, les més votades per tots vosaltres.

Aquí teniu els enllaços a les votacions de la campanya "LES MILLORS FOTOGRAFIES DEL TEMPS DEL 2023", mes a mes.

Gener

 

Febrer

 

Març

 

Abril

 

Maig

 

Juny

 

Juliol

 

Agost

 

Setembre

 

Octubre

 

Novembre

 

Desembre

 

 

Instagram

També us volem agrair la vostra participació a Instagram. Ja som 132.000 usuaris a la família d'@eltempstv3 en aquesta xarxa. Us recordem que les fotografies que envieu per aquest mitjà no les podem gestionar en temps real ni mostrar-les per la televisió. Per això, us recomanem que les envieu a través del portal del temps. També podeu compartir amb nosaltres les vostres fotografies del temps a la xarxa "X", amb les etiquetes @eltempsTV3 o #ElTemps3Cat.

Participacions del portal

Si envieu les vostres fotografies per la secció de participacions del portal, les veureu publicades automàticament a les galeries de fotografies mensuals, i també seran candidates a sortir per antena en els diferents espais del temps del 3Cat, o per il·lustrar les notícies del temps del mateix portal.

Anar al contingut