Participants de les Jornades de Meteorologia, Turisme i Mitjans a Benidorm

Segones Jornades de Meteorologia, Turisme i Mitjans a Benidorm

Redacció MéteoActualitzat

Aquest cap de setmana s'estan celebrant a Benidorm les Segones Jornades de Meteorologia, Turisme i Mitjans, on s'han reunit físics, geogràfs i divulgadors que han conversat amb veus representatives de la hostaleria i el turisme. La trobada l'organitza 8 Mediterráneo, la televisió autonònomia privada del País Valencià.


Enguany s'hi ha posat en valor la influència que exerceixen els mitjans de comunicació, altaveus diaris de l'actualitat, amb els professionals de la meteorologia al capdavant.

Hi han assistit professionals de diferents mitjans i organitzacions: David Arango, de Radio Televisió Pública d'Asturies; Carlos Macías, de Televisión de Castilla-la Mancha; Gemma Puig, de TV3; Joanna Ivars, de LaSexta, Susana Bayo, de Telemiño; Juanjo Villena, de Meteored, i Rubén del Campo, d'AEMET, entre d'altres.
 


Després d'una primera edició de les jornades celebrada al parc natural de l'Albufera, la segona edició s'ha celebrat a Benidorm, una localitzat molt turística. S'ha posat sobre la taula com afecta la pressió mediàtica els meteoròlegs, en precisar una previsió meteoròlogica en dates assenyalades com la Setmana Santa o l'estiu.

Durant el cap de setmana es faran 3 taules rodones:

  • La influència dels mitjans de comunicació en les previsions meteorològiques: situació actual i possibilitat de millora.
  • Fake news i clikbait: el seu tractament en els mitjans de comunicació. Problemes i solucions. 
  • Sostenibilitat i respecte pel medi ambient: On estem?

 

ARXIVAT A:
Meteorologia
Anar al contingut