Hipnòtics mars de boira i paisatges nevats a la Xina

Alberto AlcántaraActualitzat

Avui us convidem a viatjar a la Xina per gaudir d'uns espectaculars paisatges d'hivern: boscos i muntanyes nevades, i hipnòtics mars de boira atreuen aquests dies nombrosos visitants que aprofiten les vacances de Cap d'Any a distintes províncies xineses.

Un dels indrets és el llac Kanas, a la Regió Autònoma de Xinjiang Uygur,al nord-oest del país. Els paisatges nevats d'aquesta zona són populars d'octubre a abril. Sovint, el gruix de neu acumulat se situa entre 1 i 3 metres.

En aquesta província també hi ha el "bosc de pedra Panji'er", una formació geològica que té 1.200 metres d'altitud mitjana i que abasta una superfície d'1 quilòmetre quadrat. Es tracta de l'única formació d'aquest tipus a la Xina.  

Els mars de boira són objecte turístic als comtats de Ning'er i Yi, a la província de Yunnan, al sud-oest de la Xina. El paisatge emboirat és típic d'aquesta zona en els mesos d'hivern.

Un altre indret caracteritzat pels bancs de boira és el Parc Nacional de la Muntanya de Tianmen, a la ciutat de Zhangjiajie de la província central d'Hunan. El parc rep 40.000 visitants durant les vacances.  

Per últim, destaquem la ciutat de Wuchang, a la província de Heilongjiang, al nord-est del país. Centenars d'amants del senderisme hi han anat per caminar pels impressionants paisatges nevats de les muntanyes Fènix.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut