Tarda de núvols baixos costaners cap al nord i temperatures més altes

Alberto AlcántaraActualitzat

Mentre el nord d'Europa patirà l'embat de l'excepcional borrasca Dennis, a casa nostra seguirem tenint un temps anticiclònic i amb temperatures més altes del normal.
 

Sol i núvols

Parlem d'un dissabte de cel força assolellat en general, però es repeteix la situació de núvols baixos costaners, més o menys extensos i persistents. Al matí s'han anat trencant a la costa central i a la Daurada. També s'han dissipat cap a la Depressió Central i la vall de l'Ebre. A migdia encara eren persistents cap a la Costa Brava. La tarda serà molt assolellada en general, amb l'excepció dels núvols baixos residuals a la costa i alguns cirrus molt trencats i anecdòtics que arribaran, de manera esporàdica, per l'oest. Cal al vespre, els núvols baixos tornaran a guanyar terreny.

Temperatura en ascens

La temperatura diürna tornarà a ser notícia pels valors més alts del que correspon per a aquesta època de l'any. Les màximes pujaran de 2 a 4 ºC, però no a les zones on es mantingui tapat. Estaran per sobre dels 15 ºC a gairebé tot el Pirineu, s'acostaran als 20 ºC a molts indrets, i tindrem alguns valors una mica per sobre, sobretot cap al prelitoral central.

I diumenge...

A banda dels núvols baixos, també en veurem de tipus alt i mitjà, juntament amb moltes estones de sol. La temperatura pujarà una mica més allà on no es mantinguin els núvols baixos.
 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut