Temps estable amb menys vent i amb boires

Alberto Alcántara/Néstor GómezActualitzat

La setmana comença amb condicions meteorològiques similars a les del cap de setmana: temps anticiclònic, fronts que aportaran alguns núvols prims i alguna gota al Pirineu i vent. La diferència és que el vent serà menys intens i menys general. Tot i això, encara bufarà a les Terres de l'Ebre, el Camp de Tarragona i els cims del Pirineu.

Pocs núvols

El matí serà força assolellat en general, amb alguns núvols baixos acumulats durant el matí a la Catalunya Central. Durant la tarda entraran núvols prims pel terç nord. Amb el pas de les hores es faran més compactes cap a la vall d'Aran. Fins i tot pot ploure una mica cap al vespre. La cota de neu continuarà per damunt dels 2.000 metres.

Temperatures per sobre del normal

La baixada del vent en alguns indrets pot afavorir un descens de la temperatura mínima, però no serà molt significatiu. Tampoc no hi haurà canvis destacats en la temperatura diürna, que pot baixar un pèl localment. En tot cas estarem per sobre de la mitjana i les màximes tornaran a tocar la barrera dels 20 ºC.  

I dimarts...

S'acaba el vent i torna la boira, que alternarà amb el pas d'alguns núvols prims. La precipitació continuarà localitzada al vessant nord del Pirineu, de manera intermitent i amb tendència a desaparèixer durant el matí.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut