S'acosten hores d'hivern

Actualitzat

Una línia frontal creuarà avui el Principat i portarà un canvi de temps i un retorn momentani i fugaç de l'ambient hivernal, que durarà unes 24 hores, perquè a partir del matí de dijous les temperatures tornaran a pujar.

 

A la tarda passa un front

Al matí la nuvolositat serà variable, farà sol, però amb molts núvols prims que es faran cada cop més espessos per ponent i al Pirineu. A la tarda creuarà la línia frontal que portarà precipitacions a la vall d'Aran i a l'Alt Pirineu, amb neu que caurà al principi per sobre dels 1.800 metres, i que al vespre baixarà fins als 1.600 m.

A la resta de Catalunya el temps serà variable, amb núvols més abundants a la tarda, només al Pirineu i a la costa. Les temperatures baixaran de 2 a 4 graus, però l'ambient seguirà sent molt suau a migdia. La nit i matinada de dimecres serà més freda.

Matí de dimecres fred i ventós

La matinada de dimecres i sobretot la de dijous, serà quan es noti la davallada de les temperatures, amb glaçades al Pirineu i a punts de la Catalunya central. Dijous al matí el fred serà acusat, però a migdia es recuperaran molt ràpid les temperatures.

Dimecres serà un dia ventós, amb mestral i tramuntana que trencaran ràpidament els núvols i faran que faci sol a bona part del territori. A la cara nord del Pirineu pot caure alguna nevada, amb neu als 1.000 metres, i podria descarregar algun ruixat a la tarda a l'interior de les comarques de Girona.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut