Laura Rosel: "Si el Congrés dona alguna pista del to de la legislatura, el caos està garantit"
ANÀLISI

Laura Rosel: "Si el Congrés dona alguna pista del to de la legislatura, el caos està garantit"

Si es fes un PISA dels polítics... quin resultat tindrien els representants escollits pels electors espanyols?

Enllaç a altres textos de l'autor imgauto37

Laura Rosel

Directora i presentadora d'"El matí de Catalunya Ràdio"

@laura_rosel
Actualitzat

L'informe PISA posa nota als estudiants de 15 anys dels països de l'OCDE. Detecta que els espanyols van fluixos en ciències i que en matemàtiques a penes se'n surten. Un informe que compara i classifica a la brava sistemes educatius de països amb realitats socials, econòmiques i polítiques que fan de mal comparar.

PISA també esbossa el perfil de l'estudiant espanyol: hi ha menys alumnes excel·lents que la mitjana europea; es fan més campanes a classe, i les aules són més caòtiques, els mestres s'han d'esperar més que els d'altres països per començar la lliçó.

Si es fes un PISA dels polítics... quin resultat tindrien els representants escollits pels electors espanyols? Avui els diputats del Congrés han ofert un bon repertori dels valors que tenen.

La 14a legislatura espanyola ha arrencat amb empentes, discussions, vots nuls, reivindicacions de tot tipus, crides a l'ordre i fins i tot una lesió, en aquest cas fortuïta.

No convida en absolut a l'optimisme, l'espectacle d'avui al Congrés dels Diputats. Ni molt menys a la confiança del carrer amb els representants polítics.

Si la sessió d'avui ha de donar alguna pista del to que tindrà la legislatura, el caos està garantit.

 

 

Anar al contingut