L'equip de la temporada d'estiu a Catalunya Ràdio
Catalunya Ràdio, l'estiu és...

La programació d'estiu de Catalunya Ràdio

Inaugurem la programació estiuenca, que aposta pel talent intern i els nous formats. Xavi Freixes, Roger Escapa, Montse Virgili, Ernest Macià i Mercè Folch són les veus que se sentiran durant l'estiu radiofònic, que combina novetats amb informació i entreteniment.

Actualitzat

Catalunya Ràdio, l'estiu és...

Doncs, són moltes coses, però segur que passen molt millor amb la ràdio al costat. I, a Catalunya Ràdio, t'acompanyarem sempre. Amb Xavi Freixes, t'aproparem a l'actualitat i t'oferirem propostes fresques que ompliran les 6 hores d'"El matí de Catalunya Ràdio". Als migdies, viurem moltes "Interferències", el programa de Montse Virgili que, entre altres coses, planteja què tenen en comú l'allioli, una cançó de David Bowie i un partit de rugbi. Potser, Xavier Graset, a "Líquids", en traurà l'entrellat!

A les tardes, gravitarem

"Gravetat zero" serà el magazín radiofònic dirigit per Ernest Macià. Té la intenció de convertir-se en l'Agència Espacial de l'"Estat de Gràcia", per investigar, amb una certa distància i sense gravetat, què passa a Catalunya i al món. La tripluació, la té a punt! Potser trobaran "El Cobi", que va deixar volant Barcelona quan es van acabar els Jocs Olímpics. Santi Carreras i Oriol Rodríguez ens recordaran que "El Cobi s'ha fet gran". Ja fa 25 anys dels Jocs!

I, a les nits, farem servir "Fons d'armari"

El nou programa, amb Mercè Folch, que, acompanyada pel filòsof Xavier Antich, farà un recorregut emocional per la memòria individual i col·lectiva. Li agafarà el relleu "L'ofici de viure", amb Gaspar Hernàndez. I just després... un clàssic: "El club de la mitjanit", amb Sergi Andreu i Eudald Serra.

Els caps de setmana, Roger Escapa vol ser líder a les platges nudistes

Ha estat tot un any "buscant el tresor". I l'ha trobat: "El suplement d'estiu". Ara el vol compartir amb tots vosaltres i amb John Carlin, Gemma Ruiz i Antonio Baños. Plantarà el parasol una hora abans, a les 9 del matí, i ja no el traurà fins a la una del migdia. Quan acabi, podrà fer el vermut amb l'Empar Moliner i el seu "Tast vertical". Descobriran tots els colors del vi?

A "El divan", Sílvia Cóppulo oferirà el cara a cara més pròxim, amb converses íntimes i personals amb personatges destacats de la vida política, cultural i social. I diumenge, nova estrena: "Joves clàssics", amb Albert Galceran i Pedro Pardo, que viatjaran per Europa buscant el talent musical del futur i descobrint joves músics catalans instal·lats a Londres i a Viena.

Al setembre, iCat a l'FM!

Aquest estiu continuarem obrint les finestres perquè entrin els continguts frescos de l'emissora. I també farem espai a +CatRàdio. T'oferirem els millors moments de la temporada del nostre dial digital. Bon estiu!

Ja et pots descarregar la programació completa d'estiu i tots els horaris!

 

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut