Comscore octubre 2019

La millor audiència digital del 2019 a Catalunya Ràdio

L'emissora obté 726.000 usuaris únics, segons l'últim informe de la consultora Comscore

Actualitzat

L'univers digital de Catalunya Ràdio continua expandint-se! Aquest mes d'octubre l'audiència digital ha crescut un 22% respecte al mes anterior, una bona notícia que se suma a l'arribada de les quatre emissores a l'assistent de veu Alexa i a l'enfortiment de l'oferta de vídeo i el servei de Telegram, on ja ens acompanyen gairebé 2.000 usuaris. 

Tot i la intensitat del context polític i social del país, que segons l'últim estudi del CEO un terç dels enquestats han seguit a través de Catalunya Ràdio i Catalunya Informació, també destaquen els continguts d'entreteniment, que s'han colat a les primeres posicions dels àudios més escoltats a l'octubre. 

L'entrevista de l'"APM?" al jove reporter de TV3 Abraham Orriols, que va cobrir a peu de carrer els aldarulls a Lleida en les protestes contra la sentència del judici del procés, encapçala el rànquing. 

El segon àudio amb més reproduccions durant l'octubre és una de les anàlisis de Xavier Sala-i-Martín a "El matí de Catalunya Ràdio" en què l'economista valora les conseqüències econòmiques de vagues o accions com les de Tsunami Democràtic. 


Per últim, una capa d'ironia sobre l'actualitat. L'entrevista de l'"Estat de Gràcia" a la mestra Neus Rossell, viral a les xarxes pels seus vídeos sarcàstics sobre la situació políticosocial a Catalunya, ocupa la tercera posició d'àudios més escoltats. 


 

Anar al contingut