#ICATVOLTA

iCat busca la cançó de la Volta Ciclista a Catalunya 2023

Per tercer any consecutiu, iCat busca la cançó que ha de posar banda sonora a la Volta Ciclista a Catalunya 2023 i fa una crida als grups i solistes musicals catalans perquè presentin temes inèdits entre el 24 de novembre i el 19 de desembre. La Volta Ciclista a Catalunya i el Departament de Cultura, amb la col·laboració de l'Acadèmia Catalana de la Música, impulsen la iniciativa

La Volta Ciclista a Catalunya i iCat tornen a posar en marxa el concurs #iCatVolta per triar la cançó que acompanyarà la competició en la seva edició 102, que tindrà lloc del 20 al 26 de març del 2023. Així, fem una crida a bandes i solistes de l'escena musical catalana perquè presentin una cançó en català inèdita des d'avui, 24 de novembre, fins al 19 de desembre.

Un jurat integrat per membres de la Volta, iCat, el departament de Cultura –a través de l'Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC)– i l'Acadèmia seleccionarà les tres cançons finalistes, que es faran públiques el dia 21 de desembre i es posaran a votació entre els oients d'iCat del 10 al 20 de gener. D'aquesta votació en sortirà la cançó guanyadora, que no només identificarà la cursa, sinó també tota la campanya de comunicació prèvia. El guanyador/a es farà públic el 20 de gener. Entre els oients que participin a la votació sortejarem un abonament doble pel festival Canet Rock 2023.

El concurs #iCatVolta està organitzat per iCat, la Volta Ciclista a Catalunya i el Departament de Cultura, a través de l'ICEC, amb la col·laboració de l'Acadèmia Catalana de la Música. La primera edició del concurs, l'any 2020, va designar "Eclipsi", de Blaumut, com la cançó de l'edició centenària de la competició, que es va haver d'ajornar al març del 2021. "Boires i retrets". de The Penguins. va ser l'escollida a la votació popular l'edició 2022.

Consulta les bases aquí

Anar al contingut