Generació digital

"The Medium", el videojoc de por que es juga en dues dimensions

Si un joc ha estat acaparant totes les mirades aquests últims dies, aquest no és altre que "The Medium". El periodista especialitzat Albert Garcia ja se l'ha acabat i ens explica com ha estat l'experiència.

L'estudi del videojoc "The Medium" es diu Bloober Team i és polonès i està a Cracòvia i curiosament l'acció d'aquest videojoc passa en aquesta ciutat. 

A "The Medium", ens posem a la pell de la Marianne, que té una capacitat especial en relació amb la percepció de dues realitats, la normal i l'espiritual, i aquestes dues característiques s'implementen en l'acció d'una forma molt innovadora amb l'ús de la pantalla partida. Albert Garcia, periodista especialitzat en videojocs i col·laborador del programa, ens explica com és aquesta experiència de jugar amb dues imatges independents.

De vegades et trobes la pantalla partida en vertical o horitzontal i quan mous un personatge en una de les dues dimensions també es mou a l'altre personatge de l'altre pla, i el resultat és molt curiós perquè és com veure dos videojocs a la vegada.

 

"The Medium", el videojoc de por que és moda

 

El món material està il·lustrat per un hotel amb una arquitectura brutalista soviètica dels anys 70 i el món espiritual per la música d'Akira Yamaoka, el creador també de la música de "Silent Hill". Albert Garcia.

 

El joc m'ha agradat. He gaudit molt de la seva proposta i, tot i que considero que com a joc té un disseny un pèl antiquat, la seva ambientació ha aconseguit mantenir el meu interès. Crec que està molt bé que les grans superproduccions puguin coexistir amb aquestes produccions mitjanes. Jocs no tan ambiciosos, però que poden oferir idees molt interessants i diferents.

 

The Medium ja està disponible per a PC i Xbox|Series. Aquesta aventura de terror està inclosa dins del servei Xbox Game Pass per a ambdues plataformes. A més, es tracta del primer joc exclusiu per a Xbox|Series en la seva versió per a consola, cosa que ha generat molta expectació al seu voltant.

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut