El mapa de Catalunya Ràdio en el Dia Mundial de la Ràdio (actualitzat v2)
#DiaCatRàdio

El mapa de Catalunya Ràdio en el Dia Mundial de la Ràdio

Les Terres de l'Ebre, Lleida i un poble del costat de Copenhaguen són algunes de les localitzacions triades per fer ràdio aquest dijous 13 de febrer

RedaccióActualitzat

Un any més celebrem el Dia Mundial de la Ràdio visitant els oients a casa seva, després d'haver rebut moltes propostes.

Per tant, aquest dijous 13 de febrer, des que surti el sol fins que sigui negra nit, els programes es faran en directe des dels llocs que han proposat els oients. El mapa de la presència dels professionals i els micròfons de la ràdio pública de Catalunya en el Dia Mundial de la Ràdio l'han dibuixat els catalans i catalanes amb les seves peticions.

On serem de les 6 del matí fins a les 3 de la matinada?

El primer raig de sol atraparà la Mònica Terribas presentant "El matí de Catalunya Ràdio" des d'una barraca del Poblenou del Delta. En aquesta construcció tan típica de les Terres de l'Ebre, escoltarem els habitants de la zona per saber com estan les coses tres setmanes després que el temporal Gloria engolís quilòmetres de terra del Delta. Les Apocalíptiques també hi seran. És sabut que l'Elisenda Carod, l'Elisenda Pineda i la Charlie Pee no se'n perden ni una.

La Mariola Dinarès i l'equip del "Popap" recorreran més de 1.700 km per fer feliç la família d'Allerod que els espera amb candeletes en aquesta població de Dinamarca. La Carme, el Thomas i els seus dos fills asseguren que escolten Catalunya Ràdio "tot el dia" per internet, i és el segon any que ens demanen una visita. No els podíem fer esperar més.

També obren la porta de casa seva uns santcugatencs que volen conèixer en persona l'Òscar Fernández i l'Empar Moliner. El "Catalunya migdia" es farà des del Vallès Occidental.

Que no pateixin al Vallès Oriental: la tropa de l'"Estat de Gràcia" passarà la tarda en una perruqueria de Mollet del Vallès. En aquesta perruqueria escolten molt la ràdio, i el dijous és el dia que arriben les revistes i les clientes més fidels. Veurem si pentinen el Roger de Gràcia i quin canvi d'imatge acaben fent al Juanjo Sáez.

Qui fa més por que la Maria Sherman en una perruqueria són els de l'"APM?". Aniran a Gòsol, al Berguedà, perquè els propietaris d'un restaurant els hi han convidat. Que es preparin perquè al final en Peyu s'hi ha apuntat.

Els del "Tot costa" han decidit seguir el debut del Barça a la Copa del Rei de bàsquet a casa 'del Roger' de Sant Just Desvern. Serà, sens dubte, una altra de les sorpreses del dia.  

La Laura Rosel i en Kilian Sabrià condueixen el "Catalunya nit" i seran en una autoescola de Lleida. La reflexió de l'actualitat del dia serà en companyia de joves aprenents i molt motivats.

També és una ocasió molt especial per al programa "El club de la mitjanit", que es posa de gala perquè es farà des d'un plató de tele i amb públic. Tota una experiència.

Si algú treballa nit i dia i de valent són els metges i metgesses, infermers i infermeres i personal mèdic dels serveis públics, i és per això que en Xavier Solà i l'equip de "La nit dels ignorants" passaran la matinada a l'Hospital Clínic de Barcelona.

Es tancarà així una altra edició del Dia Mundial de la Ràdio, que a Catalunya Ràdio volem celebrar amb els oients per agrair-los que estiguin sempre al nostre costat.

ARXIVAT A:
Dia Mundial de la Ràdio
Anar al contingut