Catalunya Ràdio, l'emissora generalista que més creix a Comscore
Comscore gener 2020

Catalunya Ràdio, l'emissora generalista que més creix a Comscore

L'audiència digital de l'emissora frega el milió d'usuaris únics al gener, segons l'últim informe d'audiències de la consultora Comscore

Actualitzat

Catalunya Ràdio aconsegueix una audiència digital de rècord aquest mes de gener i que fa la seva segona millor dada de la història (la primera va ser a l'octubre del 2017). 

L'emissora arriba als 921.000 usuaris únics. Això suposa un creixement del 60% respecte al mes anterior, i un 49% respecte a fa un any, al gener del 2019. 

El Top 5 dels àudios més escoltats a catradio.cat el mes de gener

1. Javier Pérez Royo, més contundent que mai: "La derrota d'Espanya serà monumental". Els vaticinis del catedràtic de Dret Constitucional a "El matí de Catalunya Ràdio"

2. El crim de la vídua de la CAM. Un crim amb aires de "Falcon Crest". El 9 de desembre de 2016 maten de dos trets al cap una dona de l'alta societat alacantina. El cas, al "Crims" de Carles Porta

3. Santiago Niño-Becerra: "El 2020 serà un any de neteja econòmica". La primera masterclass de l'economista al "Revolució 4.0"

4. Gonzalo Boye: "Quim Torra continua sent diputat. Estem davant d'un acte subversiu de la JEC". "El suplement" parla amb l'advocat per entendre si Torra encara és president i si la JEC és competent per decidir sobre la seva inhabilitació.

5. Cas Santaló [Cap.1]: Una mort a plena llum del dia. Al "Crims", el primer dels dos capítols sobre la mort d'un home que rep un tret al clatell al carrer Santaló de Barcelona.

L'últim balanç d'audiència de Comscore també indica que TV3 és la televisió líder a internet a Catalunya, per 33 mesos consecutius. 

Anar al contingut