Experiència iCat a la fresca al Castell de Montjuïc

Els oients d'iCat, el canal de música i cultura de Catalunya Ràdio, poden aconseguir una gandula doble per assistir a una sessió a la fresca al Castell de Montjuïc de Barcelona, amb pel·lícula, concert i pícnic

Cada dilluns, dimarts i dimecres entre el 20 de juliol i el 19 d'agost, la Sala Montjuïc posa en marxa els projectors i proposa una sessió de pel·lícula, concert i pícnic al Fossat de Santa Eulàlia del Castell de Montjuïc de Barcelona. Aquest estiu seran 15 vetllades, amb aforament inferior al 50 per cent i amb títols que ja són clàssics.

Els oients d'iCat poden escollir una sessió d'entre les tres opcions següents, totes a les 22.00, amb dret a gandula doble: dimarts, 28 de juliol, "Els dies que vindran", de Carlos Marcet (2019) i el concert de Veramérica; dimarts, 11 d'agost, "Diarios de motocicleta", de Walter Salles (2004), amb concert del Pierre-Arnaud Quartet, i dimecres, 5 d'agost, "Joker", de Todd Phillips (2019), amb concert del Mirla Riomar Quartet.

Participar en les experiències és gratuït per als oients d'iCat. Les invitacions es podran aconseguir a través del web del canal, a la pàgina ExperiènciesiCat.

 

iCat.cat

facebook/iCat

twitter/iCat

instagram/iCat

Anar al contingut