Bàsquet

Michael Jordan denuncia el racisme als Estats Units: "Ja n'hem tingut prou"

El llegendari exjugador de l'NBA se suma a les veus dins l'esport que reclamen justícia, arran de l'assassinat de George Floyd a mans de la policia nord-americana

Redacció Esport3Actualitzat

El llegendari exjugador de l'NBA Michael Jordan ha fet públic un comunicat per expressar la seva "pena, tristor i enuig" per la mort de George Floyd a mans d'un agent de la Policia de Minneapolis, que ha provocat una onada de protestes i aldarulls a les principals ciutats dels Estats Units

"Estic profundament entristit, realment adolorit i empipat. Veig i sento el d0lor, la indignació i la frustració de tothom. Estic amb els que denuncien un racisme i una violència arrelades contra els negres al nostre país. Ja n'estem tips."

El sis vegades campió de l'NBA, a qui anteriorment s'havia criticat per la seva tebiesa a l'hora de denunciar els abusos contra la ciutadania negra, s'afegeix a les veus crítiques sorgides davant la situació que es viu al país. 

"No tinc les respostes, però les nostres veus juntes mostren força davant els que les volen dividir. Ens hem d'escoltar, mostrar solidaritat i empatia i no girar mai l'esquena davant la brutalitat sense sentit. Hem de continuar la nostra expressió pacífica contra la injustícia i exigir responsabilitats (...). Hem de pressionar els nostres líders perquè canviïn les lleis o hem de fer servir el nostre vot per crear un canvi sistemàtic. Cadascú de nosaltres ha de ser part de la solució i hem de treballar junts per garantir justícia per a tots."

"El meu cor és amb la família de George Floyd i molts d'altres, la vida dels quals ha estat arrabassada brutalment i sense sentit per actes de racisme i d'injustícia"

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut