Abelardo dirigint el seu últim partit de l'Espanyol (EFE)
Espanyol

L'Espanyol destitueix Abelardo Fernández i Rufete el substituirà fins a final de temporada

El club ha pres aquesta decisió "fruit del rendiment esportiu del primer equip i amb la clara voluntat de salvar la categoria del conjunt blanc-i-blau a la Lliga". L'encarregat d'agafar les regnes de l'equip fins a final de temporada serà Rufete

Redacció Esport3Actualitzat

El RCD Espanyol ha informat que Abelardo Fernández ha estat cessat de les seves responsabilitats com a entrenador. El club ha pres aquesta decisió "fruit del rendiment esportiu del primer equip i amb la clara voluntat de salvar la categoria de conjunt blanc-i-blau a la Lliga". El club blanc-i-blau també prescindirà de la resta d'integrants del cos tècnic, Tomás Hervás i Iñaki Tejada.

L'encarregat d'agafar les regnes de l'equip fins a final de temporada serà Rufete. L'actual director esportiu de l'Espanyol agafarà l'equip de manera interina i ja dirigirà l'entrenament d'aquest dissabte a les 18.00, previ al partit de demà contra el Madrid.

 


Abelardo va arribar a l'entitat perica el desembre del 2019 i ha estat al capdavant de l'equip en 17 partits oficials. El club ha volgut agrair al tècnic "la seva implicació durant aquests mesos de treball i els desitja tots els èxits personals i professionals".

 


Abelardo ha volgut acomiadar-se a través d'un comunicat que el mateix club ha penjat a Twitter:

"M'heu fet sentir com a casa i no era fàcil degut al meu passat. Sou molt grans"


 

Anar al contingut