Noelia Romero ja no és la "compliance officer" del FC Barcelona
Barça

El Barça acomiada Noelia Romero, la seva "compliance officer"

El club li ha comunicat la decisió aquest matí. El Barça justifica l'acomiadament per diverses irregularitats en la seva tasca, però admet que la seva actuació en el Barçagate n'ha estat el detonant definitiu. La informació l'ha avançat la Cadena SER

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça ha confirmat l'acomiadament de Noelia Romero, que fins avui ocupava el càrrec de "compliance officer" del club. Romero estava suspesa de feina i sou des de fa una mica més d'un mes, tres dies després d'elaborar i lliurar un informe intern sobre l'anomenat Barçagate paral·lelament a l'auditoria externa de l'empresa Price Waterhouse Coopers (PWC). La informació de l'acomiadament de Romero l'ha avançat la Cadena SER.

El club assegura que l'acomiadament no ve motivat únicament per considerar que Romero va actuar de manera irregular en l'elaboració d'aquest informe. Segons fonts de la institució, la fins avui "compliance officer" va assumir tasques que no li corresponien per les seves competències i no va tenir accés a tota la informació de què sí que va disposar PWC. El Barça justifica la decisió per altres situacions que hi va haver durant la seva etapa al club, que estan recollides en informes del departament i que han sortit a la llum arran del Barçagate.

Romero va emetre ahir un comunicat en què es manifestava "astorada" per les afirmacions del responsable jurídic del Barça, Román Gómez Ponti, i del portaveu, Josep Vives, en la presentació de les conclusions de l'auditoria de PWC. En el text, es posava a disposició de l'autoritat judicial per prestar declaració sobre l'informe que va elaborar i animava els socis a sol·licitar el club el text complet de l'auditoria de PWC per reclamar-ne els danys per pèrdues que se'n poguessin derivar. Era el segon comunicat que emetia Romero després que esclatés el cas.

El Barça treballa per trobar un nou "compliance officer", però no ha precisat si serà una persona que ja treballi al club o es buscarà a fora.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut