Carles Pérez durant la roda de premsa de presentació com a nou jugador de la Roma
Barça

Carles Pérez, sobre la seva marxa del Barça: "Encara no entenc què va passar"

L'extrem vallesà es mostra satisfet de la seva adaptació a la Roma, però no s'explica encara la seva sortida del Barça en el mercat d'hivern

Actualitzat

En una entrevista concedida a l'Agència EFE, Carles Pérez repassa els últims mesos de la seva carrera; uns mesos que l'han portat de jugar a Segona B a debutar amb el Barça i, poc després, a marxar traspassat a la Roma. L'extrem granollerí, per començar, desgrana les diferències amb què s'ha trobat amb el canvi d'intensitat, provocat en part per una represa concentrada de la Serie A:

"Ha sigut fort, i no tan sols pels partits. Jo venia d'un ritme d'entrenaments més relaxat al Barça, i el canvi a Itàlia ha estat contundent. Aquí es corre molt, és un no parar. (...) Pensava que l'adaptació seria més difícil del que ha sigut. Estic molt content i considero que vaig triar bé el destí. La proposta de Paulo Fonseca passa per jugar a futbol. La diferència que he notat respecte a LaLiga és que a la Serie A tens molt més temps per pensar quan tens la pilota als peus".

Pérez, que amb la Roma acredita 2 gols i 3 assistències en 16 partits, es declara content a l'equip italià, però quan mira enrere no entén encara per què el Barça va facilitar la seva marxa:

"Des de cadets, sempre he tingut ofertes per marxar del Barça, algunes d'Anglaterra. Fins i tot quan era al Barça B vaig tenir ofertes de Primera, i sempre vaig dir que no perquè volia arribar al primer equip. Després vaig tenir les meves oportunitats i crec que les vaig aprofitar tant com vaig poder. De fet, vaig arribar a tenir contracte de jugador del primer equip. Per mi va ser una sorpresa que després decidissin prescindir de mi, considero que no m'ho mereixia. Però tampoc vull retreure res, ja fa mesos que va passar (...) A dia d'avui encara no entenc què va passar. O el club necessitava diners o hi ha alguna cosa més que se m'escapa. En el seu moment em va preocupar deixar el Barça i deixar de veure família i amics (...). Ara estic bé a la Roma i m'hi estic guanyant un lloc".

 


 

 

 

 

Anar al contingut