Els sis protagonistes de "Friends" en una imatge d'arxiu
Els sis protagonistes de "Friends" en una imatge d'arxiu
Hollywood

Warner torna a reunir els actors de "Friends" en un especial sense títol ni guió

El retrobament de Rachel, Monica, Phoebe, Joey, Chandler i Ross es gravarà al mateix set de les deu temporades de "Friends"

RedaccióActualitzat

Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry i David Schwimmer tornaran a reunir-se al mateix set on van gravar les deu temporades de "Friends", al plató 24 dels estudis de la Warner Bros a Burbank, Califòrnia.

HBO Max ha arribat a un acord per preparar un especial amb els sis protagonistes, amb els creadors de la sèrie i amb els estudis Warner Bros.  

Ho han confirmat els mateixos actors a les seves xarxes socials. Tots ho han fet amb la mateixa fotografia i el mateix text "It's happening... ⁣" (Està passant...)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

It's happening... @hbomax @jenniferaniston @lisakudrow @mleblanc @mattyperry4 @_schwim_

A post shared by Courteney Cox (@courteneycoxofficial) on

 

Tots, excepte el despitat Joey Tribbiani (Matt LeBlanc), que ha penjat una fotografia en què els sis protagonistes de "Friends" estan tan canviats que no semblen ells: ⁣

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

it's happening!! @HBOMax @_schwim_ @jenniferaniston @courteneycoxofficial @lisakudrow @mattyperry4

A post shared by Matt LeBlanc (@mleblanc) on

 

Des que Jennifer Aniston va insinuar en una entrevista amb Ellen De Generes que hi hauria un nou projecte per reunir els protagonistes de "Friends", no ha parat de créixer l'expectació mediàtica i dels fans de la sèrie per un possible retorn dels cinc amics a l'edifici de Nova York que va ser escenari de les seves aventures de joventut.

L'especial serà un programa sense títol i sense guió que tindrà poc d'episodi de ficció i serà més un programa amb entrevistes "amb retrospectiva" del repartiment de la sèrie. El dirigirà Ben Winston.

Segons el Wall Street Journal, cadascun els sis protagonistes de "Friends" rebrà entre 2,25 i 2,5 milions de dòlars per intervenir en l'episodi.

Aquest programa especial serà la carta de presentació d'HBO Max, el nou servei de "streaming" de WarnerMedia, que tindrà els drets d'emissió de "Friends".

"Friends" es va estrenar el 22 de setembre del 1994 als Estats Units i va tancar deu anys més tard amb l'emissió del capítol 236. Fins ara, les deu temporades es podien veure a la plataforma Netflix. Però HBO va comprar l'estiu passat els drets d'emissió de la sèrie complerta per 400 milions de dòlars per oferir-la com a ganxo del futur servei HBO Max.

ARXIVAT A:
Televisió
Anar al contingut