Espanyol

Víctor Ruiz entra a la llista per a Getafe tot i estar molt a prop de deixar l'Espanyol

L'Espanyol marxa aquesta tarda amb AVE cap a Madrid per enfrontar-se diumenge al Getafe. Aquest matí ¡ l'equip blanc-i-blau ha fet l'últim entrenament abans d'un partit que ha de servir per corroborar les aspiracions europees dels periquitos. Empesos pel triomf al Pizjuán els de Pochettino intentaran aprofitar la irregularitat dels de Míchel per sumar tres nous punts i continuar a un pas de les places que donen accés a la Lliga de Campions. De cara al partit, Pochettino no podrà comptar ni amb Baena ni David García ni Raúl Rodríguez. Víctor Ruiz ha entrat a la convocatòria tot i estar molt a prop de tancar el seu traspàs al Nàpols.

Actualitzat
El defensa de la cantera podria tenir les hores comptades a l'Espanyol. El club està a l'espera del retorn de Sánchez Llibre -fora de Barcelona per motius professionals- per tancar el seu traspàs a un equip de la lliga italiana que molt probablement podria ser el Nàpols.

Malgrat tot i mentre el fitxatge no és una realitat, el jugador viatja aquesta tarda cap a Madrid amb la resta de l'expedició blanc-i-blava per concentrar-se de cara al duel de diumenge amb el Getafe. Pochettino ja ha deixat ben clar que Víctor Ruiz està molt centrat i per això no creu que la pressió pel possible traspàs l'acabi influenciant. L'entrenador argentí també ha remarcat que si la marxa del jove jugador es concreta, la prioritat del club serà promocionar algun jove de la cantera. Baena, lesionat, David Garcia i Raúl Rodríguez han quedat fora de la convocatòria i en el seu lloc han entrat Javi López i Manu Molina. Per part del Getafe, Míchel podrà tornar a comptar amb Miku i Pedro Ríos mentre que Gavilán, Mario i Arizmendi són baixa per lesió. 
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut