Una policia salva un home en cadira de rodes de ser envestit per un tren a Califòrnia

La cadira es va encallar a les vies del tren i l'agent va arribar just a temps per arrossegar l'home, que ha patit una lesió en una cama

RedaccióActualitzat

Una agent de la policia de Lodi, al nord de Califòrnia, ha salvat un home de 66 anys de ser envestit per un tren, després que la cadira de rodes elèctrica amb què anava s'encallés a la via.

Erika Urrea és l'oficial de la ciutat californiana que mentre feia la seva ronda diària de dimecres al matí va veure que un home no podia avançar. L'agent va adonar-se que les barreres d'emergència del creuament del ferrocarril començaven a abaixar-se, i com un tren s'aproximava a gran velocitat.

Sense dubtar-ho, va sortir del cotxe patrulla i va córrer cap a l'home mentre cridava demanant més ajuda.

Urrea arriba fins on és l'home, intenta desencallar la cadira, però en veure que el tren cada cop estava més a prop, decideix treure l'home de la cadira i els dos cauen a terra.

Una policia salva un home en cadira de rodes de ser envestit per un tren a Califòrnia

Les imatges, gravades des de la càmera corporal de l'agent, les ha difós el mateix Departament de Policia de Lodi, i s'aprecia com la vida de les dues persones és qüestió de mil·límetres. El departament ha destacat "l'heroisme" de la policia:

 "L'oficial Urrea va arriscar la seva pròpia vida per salvar una altra persona i les seves accions han evitat una tragèdia. Estem molt orgullosos de l'oficial Erika Urrea i el seu heroisme"

L'home, de 66 anys, va patir una lesió a la cama i va ser traslladat a un hospital.

El vídeo penjat a YouTube pel Departament de Policia de Lodi ja acumula més de 260.000 visualitzacions.

 

 

 

ARXIVAT A:
Estats Units
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut